LEGACY FAMILY TREE v9.0 CZ  
Genealogický program v češtině, s kompletně přeloženou nápovědou.


TOPlist
od 6.12.2013
Chtěli bychom Vás seznámit s moderním genealogickým programem Legacy Family Tree. Jedná se o americký produkt vyvíjený již od počátku roku 1995. Za tuto dobu urazil velký kus cesty na poli zpracování genealogických dat a je i nadále neustále zdokonalován. A to jak na základě vlastního vývoje, tak i připomínek uživatelů. Jeho součástí je i nástroj pro vytváření přehledných rodových stromů Legacy Charting.
V nové verzi 9.0 byla přidána možnost hledat v několika celosvětových genelogických databázích, zálohovat do cloudu, zaznamenat a organizovat příběhy předků, popsat osoby neomezeným počtem hashtagů, automaticky řadit záznamy při zápisu s mnoho dalšího. V Legacy Chartingu je možné nastavit evropský formát data.
        
Verze:LEGACY FAMILY TREE CZ  9.0.0.456 ze dne 08.02.2024 změny↑
Vydavatel:MyHeritage Ltd. Corporation, Surprise, AZ 85374, USA.
Společnost MyHeritage koupila v roce 2017 firmu Millenia Corporation tvůrce programu Legacy Family Tree, jednoho z nejpoužívanějších genealogických programů na světě. Mimo program Legacy Family Tree vydává společnost i webové semináře (webináře) FamilyTreeWebinars.com↑, které čítají více než 300 hodin kvalitní rodopisné výuky. Oficiální informace o programu Legacy Family Tree i o dalších produktech naleznete na www.LegacyFamilyTree.com↑.
Cena:Standard verze je zdarma, Deluxe verze stojí $34.95 (cca 850 Kč) při stažení z webu s 300 stránkovým PDF manuálem. Uživatelé předchozích verzí Legacy Deluxe mají možnost cenově zvýhodněné aktualizace za $26.95 (cca 650 Kč).
Porovnání obou verzí naleznete zde.
Popis: Legacy 9.0 je profesionální genealogický software, který Vám pomáhá sledovat, organizovat, tisknout a sdílet záznamy o Vaší rodinné historii. Umožňuje připojování pramenů, různé druhy výstupů, spojování duplicit, evidenci úkolů, prezentaci multimédií, tvorbu webových stránek, import a export souborů GEDCOM i dat z jiných programů.